Bliži se kraj “stare” godine pa se ovi posljednji dani koriste za sumiranje rezultata i tamo gdje su bili dobri i zapaženi i proslavi se.Takva je praksa i u PPU Mery Isabel, koje bilježi zapažene rezultate i to osoblje proslavi u vidu”novogodišnje večere.

“Imamo vrijednu ekipu odgajateljica i ostalih zaposlenih koji zaista vrijedno rade i sa zadovoljstvom mogu reći da nam je ova godina bila veoma uspješna. Zadovoljni su roditelji i naša djeca s kojima radimo. Zato na kraju svake godine zajedno provedemo vrijeme u druženju u Hotelu President, gdje je osoblje veoma uslužno i ima širok izbor jela i pića, tako da nam je bilo zadovoljstvo što smo se ponovo družili u očekivanju Nove godine”, rekla nam je Sanela B.Medley, osnivač PPU Mery Isabel.

Naida Ćasurović je jedna od odgajateljica koja se ističe u radu i hvali menadžmet PPU Mery Isabel:

“Svi u ovom predškolskom obdaništu radimo kao jedna složna ekipa, mnogo radimo i trudimo se da u potpunosti realizujemo programske aktivnosti za ovu pedagošku godinu. Naša Sanela je veoma predusretljiva i cijeni naš rad, pa nastoji i na ovaj način nagraditi nas za sve ono što radmo na polju odgojno obrazovnog rada sa najmlađima”./Š.G./

Vaš komentar na članak: