Uskoro će školski raspust pa će učenici na zasluženi ljetni raspust. U odjeljenju IV-C razreda Prve osnovne škole, iako je još ostalo nekoliko dana do raspusta, danas su provjeravala znaja iz nekoliko predmeta.

Profesorica razredne nastave Senada Goletić hvali učenike i ističe kako je potrebno do kraja raditi s djecom, pošto je to predviđeno Nastavnim planom i programom:

“Imam 25 učenika, većinom su to odlični đaci, ali i oni koji to nisu postigli su svoj maksimum, tako da sam u potpunosti zadovoljna postignutim uspjehom. Osim što su dobri u nastavi mnogi su angažovani u raznim sekcijama slobodnih aktivnosti, kao što su likovna, recitatorska, dramska, saobraćajna i razne sportske sekcije. Imamo i 5 učenika koji pohađaju osnovnu muzičku školu. Posebno ističem učenike koji redovno treniraju nogomet u klubovima i djevojčice koje vole moderne plesove i već imaju osvojene medalje sa raznih takmičenja”.

Tako je to bilo ove školske godine u IV-C razredu profesorice Senade Goletić. Mnogo se učilo, pa je postignut veliki uspjeh. Zato neka je sretan školski raspust svim učenicima, pa se ponovo vidimo septembra-u novoj školskoj godini!/Š.G./

Vaš komentar na članak: