PS”DINNA”:Nove medalje sa prvenstva BiH

Plesni Studio “DiNNA” je i ovaj put zablistao na plesnom podijumu i ostvario izuzetno dobre rezultate, donijevši zlato u svoj grad Živinice.Na državnom takmičenju BiH, održanom 7.novembra u dvorani Peki Pale članice Plesnog stiudija DINA osvoiile su 15 prvih mjesta, osam drugih, 3 treća, 3 četvrata i jedno mjesto u modernim plesovima.

Osnivač i rukovodilac PS DINA Edina Dina Kamenjašević kaže da je zadovoljna postignutim rezultatima:

“Moramo istaći da smo mi jedini registrovani plesni klub u Živinicama, koji je prepoznatljiv bilo gdje da odemo sa svojim rezultatima.Isto tako moram istaći da sam kao trener preponosna i prezadovoljna rezultatima svakog svog člana Plesni Studio “DINNA”. Bio je to definitivno “Ples pod maskama”, neko novo iskustvo i situacija u kojoj smo se zadesili, ali moje plesačice su to lavovski podnijele, sve do jedne!!! Od najmlađe(7 godina) pa na dalje. Sve su bile odlične bez obzira na rezultat, i svaka do posljednje je pokazala i dokazala koliko voli ples i da su spremne da se bore da budu najbolje u svom gradu, ma šta gradu-Državi”!

Sve učesnice ovog velikog takmičenja kažu da ovako nešto još nisu doživjele,da je postignuti uspjeh san svakog plesača, trenera, roditelja.Poručuju da idu dalje  stvarati nove rezultate, lijepe priče i super drugarstva./Tim za medije/