PU Mery Isabel: Otvorena nova poslovna jedinica za školarce

Predškolska ustanova Mery Isabel, koja radi već od 2013.godine, obavještava roditelje da je proširila svoj kapacitet i otvorila još jednu poslovnu jedinicu, namjenjenu samo školarcima, koji idu u školu i to u prvi i drugi razred.Osnivač i vlasnik ove odgojno obrazovne ustanove mr. Sanela B.Medley o tome kaže:

“To je poslovna jedinica koja ima i svoju zelenu površinu, gdje će djeca provoditi dio svog boravka na otvorenom za vrijeme lijepih dana.U novoj poslovnoj jedinici priprema je još u toku zbog kašnjenja u isporuci određenih stvari koje smo naručili. Nova poslovna jedinica je moderno opremljena, tako da djeca mogu nesmetano pisati domaće zadatke i imati potreban mir. Takođe, redovno će dobivati doručak, ručak i užinu”.

Sa šklarcima će raditi učiteljice, tj. profesorica razredne nastave Eldina Ahmećanovic i prof. predškolskog odgoja Sabina Subašić.Profesorica mr.Sanela B.Medley ističe da je proširenje kapaciteta omogućilo formiranje jasličke grupa “Pčelice” od 9 mjeseci do 3 godine, zatim mlađu vrtičku grupa “Zvjezdice” od 3 do 4 godine, stariju vrtićku grupa “Braco i Seka” od 4 do 6 godina.

Mi navijamo za sretno i bezbrižno djetinjstvo…budite dio naše porodice!!!

Novi objekat nalazi se u Ulici 25.novembar br. 14 -u blizini optike Šahinpašić.

Za više informacija kontaktirajte slijedeće brojeve telefona:
Predškolska ustanova Mery Isabel
Zvjezdice & Braco i Seka
Tel 062 591 598

Jaslice – Pčelice
Tel 061 458 019

Školarci
Tel 060 305 3061
Radno vrijeme od 6.30 do 17.00h od ponedjeljka  do petka.