rong>Pjesma Saše Matića “Kad tonem” dobila je svoj vizuelni identitet i odmah zaposjela vrh top liste kada je broj pregleda u pitanju,. Za manje od 24 sata ova pjesma ima već blizu 200.000 pregleda, što je gotovo pa apsolutni rekord kada je naš region u pitanju.

Ovom prekrasnom baladom koja je izašla “iz pera” Peđe Medenice, Matić je dotakao mnoge romantične duše i poručio kako se srcu ne može narediti koga će voljeti, te da koliko god bježali, ne možemo pobjeći od ljubavi.

Upravo takvu poruku nosi i visokobudžetni spot za pomenutu pjesmu, čija ekranizacija je povjerena sjajnom Dejanu Miličeviću.

Crno-bijeli spot, čiji kadrovi će vas odvesti u “srce” najčuvanijeg zatvora na Balkanu, sniman je najmodernijom opremom a donosi nastavak zamršene ljubavne priče iz spota “Nađi novu ljubav”

Inače, ovo je samo jedno u nizu iznenađenja koje je Matić obećao svojoj publici pred veliki koncert koje će održati 18. novembra u tuzlanskom Mejdanu.

Osim ovoga publiku na koncertu u Tuzli, očekuju i brojna druga iznenađenja kao i specijalni gosti čija se imena drže još u tajnosti. Iz IMPIR Komerca, organizatora ovoga koncerta su nam rekli samo da se radi o najvećim zvijezdama estrade :)

Karte za ovaj istinski spektakal, možete kupiti na www.kupikartu.ba i CD Shopu Sejo&Vili.

Nakon koncerta u Tuzli, Saša Matić će obradovati i svoje fanove u Sarajevu koji će se održati 10.decembra u dvorani Zetra.

A do tada pogledajte spot i saznajte kako se Matić snašao u ulozi zatvorenika, te da li je ova priča dobila svoj kraj ili možemo očekivati novi nastavak:

https://www.youtube.com/watch?v=RZaNEXgVoaw&feature=youtu.be

 

 

Vaš komentar na članak: