Sutra, 7.septembra, na kioscima u Tuzlanskom kanotnu, pa i Živnicama, možete nabaviti novi broj novina Glas TK.Svojim čitaocima Glas TK poklanja poster nogometne reprezentacije BiH. U novom broju čitajte:

Dr. sci. Safer Mušanović, predsjednik Samostalnog sindikata rudara FBiH i predsjednik sindikalne organizacije RMU Banovići-Rudarstvo i energetika su kičma privrede

Mnogtvo aktivnosti u rudarskoj djelatnosti obilježilo je ovu godinu. Jedna od njih je i potpisivanje Kolektivnog granskog ugovora. Naredno što se očekuje je izgradnja termoelektrane, snage 350 megavata, kao i tradicionalno sportsko takmičenje „Rudarijada 2016.“

Poslije lokalnih izbora 2016.godine-Slika još nije kompletna

Stranka demokratske akcije je na ovim lokalnim izborima osvojila sedam načelničkih pozicija u Tuzlanskom kantonu, Socijaldemokratska partija je osvojila pet, dok je nezavisni kandidat Sead Džafić pobijedio u Kalesiji.Vijećničke pozicije su u većini slučajeva već skoro podijeljene. U pojedinim mjestima još se rade zbrajanja, a u nekim i ponovoljeno prebrojavanje glasova.

Fikret Selman, uspješni karate trener i inženjer rudarstva-„Pametan nađe način, a glup izgovor

Trg Slobode-Sajam malog biznisa „Tuzla sambit“

Nogomet – Nastavljeno takmičenje u Prvoj nogometnoj ligi FBiH

Gračaničko Bratstvo deklasiralo Zvijezdu-U derbiju kola Brastvo bolje od Zvijezde, na Jošiku u Lukavcu Radnički pretrpio poraz, a isto se desilo i ekipi Budućnosti iz Banovića.

Vaš komentar na članak: