Udruženje porodica Porodični ruralni edukativni centar PREC Živinice organizuje informativni sastanak o obuci koju pokreće, a radi se o Usavršavanju iz oblasti agroturizma.

Informativni sastanak će se održati u srijedu, 28.6.2017.godine u 11 sati, u prostorijama MZ Centar, (Bulevar) Živinice i 30. 6.2017. u 11:00 sati u prostorijama Kluba za traženje posla, pri Birou za zapošljavanje u Kalesiji, sa početkom u 11:00 sati.

Ciljana skupina su mladi od 18 do 23 godine sa završenom srednjom Turističko-Ugostiteljskom školom i Poljoprivrednom školom, stručne i tehničke škole.

Cilj obuke je formirati buduće aktere agroturizma kroz naizmjeničnu pedagogogiju ( mjesto obuke + mjesta prakse), kako bi se polaznici na kraju zaposlili ili išli ka samozapošljavanju.Program obuke Usavršavanja iz oblasti agorturizma kreiran je prema potrebama teritorije, poslodavaca i rađen je sa školama Francuske MFR.

Dođite i više se informišite o mogućnostima i dodatnog Usavršavanja iz oblasti turizma/agroturizma.
Podrška Udruženja PREC Živinice su: MFR škole Francuske, regija Rhone Alpes Auvergne, Francuska Ambasada u BIH, CCFD Terre Solidarie FR, Commite Bosnie Mir Sada Lyon Francuska, općina Živinice./PREC Živinice/

Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-maila: prec.zivinice@gmail.com ili na broj telefona: +38762/894-781

Vaš komentar na članak: