alphabet

Škola stranih jezika Alphabet u Živinicama počela je vršiti upis novih polaznika na kurseve stranih jeika, koji traju do polovine februara mjeseca. Savremene metode u nastavi i kvalitetan stručan rad garantuju uspjeh polaznicima.

Upis za kurs njemačkog jezika za odrasle nivoa A-1 i A-2 vrši se tokom sedmice u večernjim satima.

Za engleski jezik nivoa A-1 i A-2 upis se vrši tokom sedmice, taklođe u večernjim satima.

Nakon uspješnog rada sa grupom polaznika turskog jezika nivoa A-1, uveden je i rad za nivo A-2, koji počinje početkom februara, a upis se vrši tokom sedmice u večernjim satima.

Upis polaznika engleskog i njemačkog jezika za učenike nižih razreda osnovnih škola, od I do IV, te od V do IX razreda, kao i srednjoškolce, vrši se po cijenu od 35 KM mjesečno.

Škola stranih jezika Alphabet Živinice uspješno vrši obuku odraslih za sticanje odgovarajućih certifikata, o čemu profesor Damir Brčaninović kaže:

“Poznato je da je u posljednje vrijeme porastao interes naših ljudi za stranim jezicima, među kojima i njemačkog, tako da smo uveli pripreme za međunarodne certifikate, što im je od izuzetne važnosti. Još bih pomenuo da je u cijenu pohađanja kurseva stranih jezika uračunato besplatno korištenje udžbenika, dodatni nastavni materijal, stalni testovi i certifikati, što je od velike pomoći svim našim polaznicima”.

U Alphabetu je cilj nastave osposobiti polaznike za aktivno korištenje jezika, pa se podjednaka pažnja poklanja svim aspektima učenja: vokabularu, gramatici, čitanju, slušanju, govoru, pisanju i izgovoru.

“Tokom kursa vršimo kontinuirano testiranje kadnidata uz dodatne nastavne materijale ili potrebne sate.
Tokom zadnjeg mjeseca vrše se dodatna testiranja i pripremanja kandidata za pristup polaganju (jedinih) priznatih certifikata u EU – Goethe i OSD certifikati. Primjerci testova su identični testovima Goethe Instituta i OSD-a”, kaže nam prof.Brčaninović.

U Alphabetu nude posebne individualne metode učenja, tj.ubrzane kurseve, što se dogovara sa potencijalnim kandidatima. Škola Alphabet nalazi se kraj Gradskog bulevara, u stambeno poslovnom bloku 1./Š.G./

Vaš komentar na članak: