Vrijeme je da zaboravite na svakodnevne brige i probleme, vrijeme je da se pošteno nasmijete. Zato vas pozivamo da nam se pridružite 28. januara u BKC Tuzla, na najgledanijoj predstavi u regionu, komediji – HOTLINE.

Odlično uigrani glumački trio koji sačinjavaju Mirka Vasiljević, Nemanja Janičić i Igor Damnjanović, koji ujedno potpisuje i režiju predstave, donosi komediju zabune koja kroz prizmu tri lika, govori o nevjerovatnim situacijama u koje nesporazum može da dovede svakog od nas.

Ova komična ljubavna priča istražuje različite nivoe apsurda, gdje glavni lik pokušava da razriješi svoje ljubavne probleme pronalazeći naizgled jednostavno rješenje – kontaktiranjem agencije za poslovnu pratnju. Zaplet nastaje onda kada se na vratima umjesto naručene djevojke, pojavi muškarac…

Junaci ove komedije na šarmantan način oslikavaju vječite probleme muško-ženskih odnosa ali nam prenose i interesantne anegdote između muškaraca.

Tekst: Nemanja Janičić i Igor Damnjanović
Režija: Igor Damnjanović
Igraju: Mirka Vasiljević, Igor Damnjanović i Nemanja Janičić

Priliku da uživaju u ovoj fantastičnoj komediji imaće i Tuzlaci i to 28.januara 2017 godine od 20 sati u BKC-u.

Ulaznice po cijeni od 15KM (I-X reda) i 10KM(XI – XXVI reda) možete kupiti svakoga dana na biletarnici BKC-a Tuzla, CD Shopu Sejo&Vili i u caffeu Pink Panter Stupine/Tuzla.

I mala napomena – ova predstava ima oznaku RODITELJSKA PAŽNJA (RP+14) i ne preporučuje se gledaocima mlađim od 14 godina./H.D./

Vaš komentar na članak: