Konkurs za posao-stolari/montažeri kuhinja za rad u Njemačkoj

Njemačka firma  ‘Küchen Aktuell GmbH raspisuje konkurs za posao  stolari/montažeri kuhinja. O uslovima za zaposlenje u ovoj poznatoj firmi čitajte u nastavku:

Otvorenih pozicija: 40

Konkurs se zatvara: 1.Septembra 2018.godine

Poslodavac: Küchen Aktuell GmbH, 38124 Braunschweig DE (Njemačka) u septembru organizuje POSLOVNI SEMINAR u Tuzli, kojom prilikom će biti održan intervju sa odabranim kandidatima. Ova je Firma  u Aprilu organizovala već jedan ovakav projekat, gdje je ukupno 35 osoba sa područja BiH potpisalo direktan ugovor na licu mjesta. Ovdje se ne radi o agenturi ili posredniku, nego je riječ o Firmi koja direktno dolazi da regrutuje radnu snagu. U ovom momentu Küchen Aktuell zapošljava oko 70 osoba sa područja BiH.

Uslovi:

Osnovno poznavanje njemačkog jezika, iskustvo u montiranju kuhinja ili stolarskoj industriji, spremnost na timski rad, ne trebaju EU papiri(poslodavac je svjestan da se čeka viza i spreman je čekati i pomoći oko radne vize).

Ponuda:

– besplatan smještaj prva 3 mjeseca,

– pomoć oko pronalaska smještaja nakon 3 mjeseca,

– kompletan trening i školovanje za montažera kuhinja,

– rad u najmodernijoj firmi uz punu podršku,

– pomoć oko dobivanja potrebnih dokumenata (radna viza),

– pomoć oko spajanja porodice (ukoliko je potrebno),

– svu potrebnu radnu uniformu,

– 30 dana godišnjeg odmora tokom godine,

– svaki vikend je slobodan,

– potpisivanje ugovora na licu mjesta u Hotelu Tuzla na poslovnom seminaru,

– redovnu platu kao i bonuse koje idu uz redovnu platu.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem Interneta. ONLINE PRIJAVE ZA OSOBE BEZ EU PASOŠA PUTEM LINKA: http://karriere.kuechen-aktuell.de/suche/bosnien-bewerbung.php

Oficijelna WEBSTRANICA Firme za sve osobe koje žele da pročitaju nešto više o kompaniji: https://karriere.kuechen-aktuell.de/suche/index.php