Litve: Porodici Habibović potrebna je pomoć

Fadila i Suad Habibović već duže vrjeme pokušavaju dovrši započetu kuću, koju grade u Mjesnoj zajednici Litve, ali bez pomoći dobrih ljudi u tome sigurno neće uspjeti, pogotvu što je zima na pragu. Proteklih dana zahvaljujući dobrim ljudima uspjelo se prikupiti građevinskog materijala, pa je dovršetak kuće započeo.

Ali, potrebno je još novaca, pa ova obitelj poziva ljude dobre volje da pomognu koliko su u mogućnosti, kako bi pokrili započetu gradnju kuće.

“Nigdje ne radim, jer sam obolio i sve kad bi negdje i bilo posla nisam u stanju raditi teže fizičke poslove. Imali smo do sada pomoć naših sugrađana, dobili smo novce i od TV emisije “Ispuni mi želju” od kojeg smo kupili građu i materijal. I sada očekujem pomoć dobrih ljudi, a najpotrebniji su nam građa i crijep, kako bi pokrili naš objekat”, kaže nam Suad Habibović, s kojim osim supruge još živi i 9-godišnji sin Alija.

Ova porodica zahvalna je svima koji su do sada pomogli da se gradi kuća u kojoj žive. Mnogo su zahvalni OO Crvenom križu Živinice koji pomaže u hrani i drugim potrebama.

Pozivamo sve ljude dobre volje koji su u stanju da pomognu. Svi oni koji žele pomoći mogu to učiniti pozivom na broj mobilnog telefona: 063 270-833