Stan se nalazi na atraktivnoj lokaciji, preko puta Druge osnovne škole u Živinicama, u novoizgrađenom objektu, koji je građen po najsavremenijim građevinskim standardima. Zauzima površinu od 80 m2 i prostire se cijelom širinom zgrade, od istoka ka zapadu.

Balkon je na istočnoj strani, sa pogledom na Drugu osnovnu školu, koju od stana dijeli samo ulica. Prostranost stana omogućava raspored namještaja i opreme po želji korisnika. Pored gradske vode, zgrada je snabdjevena altenativno bunarskom vodom. Na zapadnoj strani objekta nalazi se veliki parking prostor, sa mogućnošću postavljanja garaža.

U blizini stana se nalaze osnovna i srednje škole, Dom zdravlja, apoteke, banke, trgovački centri “Aden” i “ZH Zola”, gradska pijaca, te manje trgovinske radnje, frizerski saloni, butici…

Enterijer je urađen u cjelosti, osim dijela poda,(laminat,parket i dr.) za koji je urađena podloga. Ostali dio obložen je kvalitetnom keramikom. Papiri za prevod uredni. Prodajna cijena 85.000 KM.Plaćanje po dogovoru.

Informacije na telefon: 061 734 201 ili u porukama.

Vaš komentar na članak: