Amir Džafić je zamolio sve drage prijatelje, poznanike,građane da pokušaju skupiti što više novca za Edina Grbića.”Smatram da mu mogu pomoći samo obični ljudi, građani koji mogu odvojiti 1, 2,5, 10 KM, koliko ko može.Smatram da bi se dobrom voljom i organizacijom moglo dosta toga pomoći.

Ako ima onih koji su zainteresovani volio bi da se što prije nešto organizuje.Istina je da su loša vremena, da je kriza, ali svako može odvojit bar 2 KM, pomnoži sa 50 hiljada ljudi to je 100 hiljada KM. Znam da svima zvuči nemoguće ili velika cifra, ali isto tako trebamo dati sve od sebe i potruditi se, jer svakog danas sutra čeka možda ista ili slična sudbina. Ako se svi generalno potrudimo jedino tako možemo jedni drugima pomoći i da naglasim: ne pravim se pametan, nit neki humanista i dobar čovjek, nego smatram da je samo u nama rješenje za njega i sutra nekom od nas.

Pošto je država kakva jeste i vlast katastrofalna od njih možemo očekivat samo da nam se još gore pogorša zdravstveno stanje”, naglašava Amir Džafić.
Broj mobitela za pomoć-Edin Grbić 062069079.

Vaš komentar na članak: