Aden doo Živinice je firma koja sve uspješnije širi ponudu raznih potreba za domaćinstva. Osim marketa široke potrošnje širom opoćine Živinice, pažnja se poklanja i ponudi kvalitetnog namještaja, bijele tehnike, raznih kućanskih aparat i televizora.

Na spratu savremenog Hipermarketa zapažamo bogatu ponudu namještaja za sva domaćinstva, koji se posebno ističe svojom funkcionalnošću, što je osnovna teza modernog namještaja- da forma ili oblik slijede funkciju. To je i razumljivo jer moderno društvo nema previše mjesta za suvišne, nepotrebne stvari.

Prema riječima direktora firme Aden Šefketa Salihodžića, u Hipermarketu svaki kupac može pronaći ono što mu je potrebno za domaćinstvo. Tu su razne ugaone sećije i drugi tapacirani namještaj, ležajevi, trosjedi, dvosjedi, stolovi, stolice i garniture, kuhinje i drugi pločasti namještaj.

Osim pomenutog za ovu, 2018.poslovnu godinu, Aden planira uvesti niz novina, o čemu direktor Šefket Salihodžić kaže:

“U pripremi smo za renoviranje tržnog centra tako što ćemo ići na gradnju još jednog sprata, koji će, osim širenja vlastite prodajne mreže, imati u ponudi i desetak prostora za iznajmljivanje za razne butike i druge trgovinske djelatnosti. Takođe ćemo izgraditi i jedan moderan restoran, a potpisali smo ugovor o saradnji sa poznatim turskim firmama iz oblasti tekstila i konfekcije, tako da ćemo ove godine imati mogućnost ponude komplet odjeće”, rekao je Salihodžić/Š.G./

Vaš komentar na članak: