ADEN: Porast prometa i broja zaposlenih

Trgovinski centar ADEN tokm ove poslovne godine nastavlja sa uspješnom realizacijom planskih aktivnosti.Asortiman ponude se širi i po obimu i kvalitetu, pa raste i broj kupaca, ali i zaposlenog osoblja.

O postignutom u prvih osam mjeseci ove godine i očekivanjima narednih mjeseci tekućeg perioda direktor firme ADEN Šefket Salihodžić kaže:

“Menadžemnt firme i zaposleno osoblje čini napore na poboljšanju usluga i širenju asortimana proizvoda. Poznato je da ulažemo u razvoj i otvaranje novih radnih mjesta u objektima mjesnih zajednica naše općine, kako bi građanima približili ponudu. O asortimanu imamo poznat program, tako da se kod nas može nabaviti sve što je potrebno našim građanima.Nastojaćemo kvalitetno obaviti renoviranje tržnog centra tako što ćemo ići na gradnju još jednog sprata, koji će, osim širenja vlastite prodajne mreže, imati u ponudi i desetak prostora za iznajmljivanje za razne butike i druge trgovinske djelatnosti. Takođe ćemo izgraditi i jedan moderan restoran, kako bi i u toj oblasti građanima pružili priliku za kvalitetnu uslugu”.

Firma ADEN u prvih osam mjeseci ove godine bilježi porast prometa od 15 odsto, a i broj zaposlenih je u porastu, tako da sada ova firma zapošljava preko 80 radnika./Š.G./

Na slici: Direktor firme ADEN Šefket Salihodžić