ADEN: Širi izbor ponude od naredne godine

Poslovna 2017.godina bila je uspješna za firmu ADEN, koja je ostvarila povećanje ukupnog prihoda za 10 odsto.Tokom poslovne godine izgrađen je novi prodajni objekat u Đurđeviku, čime su usluge još više približene građanima.

O postignutim i očekivanjima u narednoj godini direktor firme ADEN Šefket Salihodžić kaže:

“U proteklom periodu učinili smo značajne napore na poboljšanju usluga i širenju asortimana proizvoda. Nastojimo obuhvatiti što više mjesnih zajednica gradnjom novih marketa, dok ćemo u narednom periodu nastojati poboljšati uslugu u centralnom hipermarketu u Živinicama.Nastojaćemo kvalitetno obaviti renoviranje tržnog centra tako što ćemo ići na gradnju još jednog sprata, koji će, osim širenja vlastite prodajne mreže, imati u ponudi i desetak prostora za iznajmljivanje za razne butike i druge trgovinske djelatnosti. Takođe ćemo izgraditi i jedan moderan restoran”.

Firma ADEN potpisala je ugovor o saradnji sa poznatim turskim firmama iz oblasti tekstila i konfekcije, tako da će od naredne godine građani imati mogućnost izbora komplet odjeće, što bi se reklo od “glave do pete”!

“Riječ je o kompletnoj ponudi koja će zadovoljiti najšire potrebe naših kupaca.Bitno je takođe istaći da ćemo imati u ponudi znatno bogatiji izbor raznih prehrambenih artikala, kako od domaćih, tako i stranih proizvođača”, rekao je direktor firme ADEN Šeket Salihodžić./Š.G./