Direktor Šefket Salihodžić

DOO ADEN Živinice iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate, što omogućava stalno širenje poslovanja i zaposlenje novih radnika. Sutra u Đurđeviku Aden otvara novi prodajni obejekat-supermarket na 600 kvadratnih metara korisne površine.

“Poznato je da je naša firma specijalizovana za obavljanje trgovinske djeltanosti za pormet roba i usluga u zemlji i inostranstvu. Zahvaljujući pozitivnim poslovnim rezultatima širimo prodajnu mrežu, pa ćemo tako sutra, 26.aprila, otvoriti novi supermarket u centru Đurđevika. U posljdenjih mjesec dana primili smo sa Biroa zapošljavanja Živinice 17 novih radnika, od kojih će 8 raditi u našem novom supermarketu u Đurđeviku, tako da sada ADEN zapošljava ukupno 86 radnika”, kaže nam direktor Adena Šefket Salihodžić.

U vrijem kada se zatvaranju mnogi pogoni i radnici ostaju bez posla, svako novo radno mjesto mnogo znači, pa tako i za 17 novih zaposlenika.

Danas se obavljaju posljednji radovi pred sutrašnje svečano otvaranje supermarketa u Đurđeviku, asfaltira se parking prostor i prilazni put, a unutar objeklta postavljen je širok izbor namirnica i raznih drugih roba potrebnih u svakom domaćinstvu. Otvaranje novog prodajnog objekata zakazano je u 13,30 sati, uz roštiljijadu.

Podsjećamo da ADEN, osim u centralnom objektu kraj Gradske tržnice ima širok izbor roba u Hipermarketu, veleprodaji, diskontu, Salonu namještaja, te prodajnim objektima u MZ Rudar, Suhoj, Podgajevima, Bulevaru i supermarketu preko puta “Penzionera”./Š.G./

Vaš komentar na članak: