DOO ADEN je i prošlu godinu završio sa uspješnim poslovanjem. Firma je specijalizovana za trgovinsku djeltanosti za pormet roba i usluga u zemlji i inostranstvu.Pozitivno poslovanje iz godine u godinu povećava kapacitete i broj artikala neophodnih svakom domaćinstvu.

“Osim uspješnog poslovanja bitno je istaći da smo tokom 2014.godine našu ponudu raznih roba približili građanima, tako što smo u centru grada otvorili samoposlugu Bulevar. Podsjećam da osim centralne Robne kuće naši prodajni objekti još se nalaze u MZ Podgajevi, Rudar i Centar u Živinicama. Vodimo računa o kupovnoj moći građana, te se prema tome određuju cijene, nastojeći da budu niže nego u ostalim prodajnim objektima. Često organizujemo i akcijske prodaje u saradnji sa našim dobavljačima, tako da i to doprinosi da naši prodajni objekti budu prikladniji za potrošače”, kaže nam direktor Adena Šefket Salihodžić.

U Robnoj kuci ADEN, u Hipermarketu i Salonu namještaja, bijele tehnike i pokućstva potrošačima se nudi širok izbor najraznovrsnijih roba od 15 do 20 hiljada raznih proizvoda. Direktor Salihodžić ističe da je ovih dana znatno obogaćena ponuda bijele tehnike i namještaja:

“Teško je nabrojati sve ono što nudimo potrošačima. Značajno je istaći da imamo bogat izbor namještaja od domaćih proizvođača i od nedavno kvalitetniju ponudu iz Poljske. Takođe imamo veliki izbor bijele tehnike, TV uredaja i drugih kućanskih aparata”.

Rast prihoda u odnosu na prethodnu godinu u Adenu je povećan za 10 procenata, što je garancija da će i tekuća godina donijeti pozitivne poslovne rezultate, koji omogućuju dalje povećanje ponude, a time i veći broj zaposlenih radnika./Š.G./

Vaš komentar na članak: