Agrar: Gdje nabaviti kvalitetan rasad ?

Radom u budućnost” postala je prepoznatljiva firma u obalsti agrara na području naše općine. Moderna staklenička proizvodnja, sa vrhunskim agrotehničkim mjerama, nudi ovog proljeća rasad povrća i cvijeća prve klase sa original holandskim sjemenima.

“Radom u budućnost” d.o.o.Živinice nalazi se na putu Živinice-Barice, odmah pored asfaltnog puta. O tome šta se sve može nabaviti, koje sadnice povrća i cvijeća, saznajemo od diretkora firme Edisona Ede Adrovića:

“Svake godine povećavamo i poboljšavamo kvalitet naših proizvoda. U savremenom stakleniku, koji odgovara svim standardima sa ravnomjernom je temperaturom tokom cijele godine, proizvodimo najkvalitetniju rasadu od holandskih sjemena sa deklaracijom. Imamo više vrsta rasade paradajza, kao reli, volovsko srce, cheri i novosadski jabučar. Imamo i veliki izbor paprika: Vedrana, slonovo uho, somborske i babure. Takođe nudimo veliki izbor kvalitetnih sadnica cvijeća. Cijene su najpovoljnije u regionu”.

Svi oni koji žele kvalitetne sadnice pomenutog povrća i cvijetnih sadnica mogu se javiti na telefon broj 061 731-455. Adresa: Modračku ulicu 165, na putu prema Baricama./Š.G./