Jedna od najstarijih privatnih auto škola u gradu je “STOP”, osnovana 1996.godine. Tokom dugog perioda uspješnog djelovanja vozačku dozvolu steklo je stotine mladih vozača, koji i danas navraćaju u Željezničku ulicu, kraj Autobusne stanice u Živinicama.

Vlasnik Auto škole STOP Ensar Nukić ističe da je tokom dugog perioda djelovanja škola stekla ime koje se poštuje i zato ima sve više kandidata za obuku:

“U našoj auto školi organizujemo obuku za vozače B i C-1 kategorije, za koje izvodimo teoretski dio u vlastitim učionicama. Osim u Živinicama organizovali smo obuku budućih vozača i u svojoj ispostavi u Kladnju. Naše cijene obuike su najpovoljnije u gradu, a imamo posebne popuste, kao za studente i maturante, dok je popust za šehidske porodivce 10 odsto. Povoljnost je i plaćanje u mjesečnim ratama.Želim još reći da je korištenje našeg vozila besplatno prilikom prvog izlaska kandidata na polaganje vozačkog ispita”, kaže nam Ensar Nukić.

Tradicija postojanja Auto škole STOP od dvije decenije sigurno su garancija da je uspjeh nakon teoretske i praktične obuke zagarantovan./Š.G./

Vaš komentar na članak: