Blue Therm doo: Sve za centralno grijanje na pelet

 

 

Firma Blue Therm doo Živinice je lider u prodaji kotolova nove generacije, koji posjeduje odgovarajuće Euro norme i standarde. Ovih dana Blue Therm doo je preselio na novu lokaciju, odmah do raskrsnice Kulići-Ulica dubravska b/b Živinice.

Blue Therm doo obavlja poslove prodaje, ugradnje, servisa kotlova i opreme za peletare BLUETHERM. Ove godine bilo je mnogo divljanja cijena peleta, ali to se ubuduće neće dešavati, zahvaljujući firmi Blue Therm doo Živinice, o čemu direktor Mevludin Subašić kaže:

“Poznato je da smo mi ugradili brojne instalacije i peći za centralno grijanje u fabrikama i raznim ustanovama širom Bosne i Hercegovine. Ovih dana izvršili smo isporuku kotla za RMU Banovići na Bešinu, a u toku je montaža opreme za Bingo u Jajcu. Značajno je istaći da ćemo u okviru Termala Lopare graditi Fabriku peleta. Mi ćemo već od 1.marta krenuti sa prodajom kvalitetnog peleta po fabričkim cijenama, čime ćemo suzbiti prodaju peleta na divlje, kao što je to bilo ove sezone. Zbog mešetarenja kvaliteta je bila loša, cijene su stalno rasle, ali tome je došao kraj, jer će naš pelet biti dostupan svim potrošačima.Time želimo zaštiti kupce. Mi koji gradimo fabrike zaštitićemo kupce jedinstvenim cijenama i potrebnim kvalitetom te vrste goriva.Želim još napomenuti da imamo širok izbor peći na pelet i za domaćinstva, tako da sve što se tiče grijanja građani mogu obaviti kod nas”.

Prema riječima servisera Senada Bajramovića interesovanje u gradu i okolini za instaliranje uređaja centralnog grijanja u individualnim objektima, takođe je na zavidnom nivou. Osim isporuke uređaja, firma po želji kupca vrši ugradnju centralnog grijanja i isporuku peleta, tako da kupci na jednom mjestu zavrašavaju sav posao.

“Iznimno se trudimo da svojim kupcima osiguramo puno zadovoljstvo i rješenja uz ozbiljan pristup, tako da težimo ka jačanju stabilnosti naše firme od njenog osnivanja”, ističu u ovoj uspješnoj firmi koja je locirana u blizini raskrsnice Kulići.

Referenc lista do sada urađenog od strane firme Blue Therm doo Živinice je duga i obuhvata mjesta širom Bosne i Hercegovine, što je znak da je kvalitet urađenog na instaliranju uređaja za centralno grijanje na najvišem nivou./Š.Gadžo/

Kontakt telefoni: 061 091-335 i 061 945-277
E-mail:bluethermbh@gmail.com

Na slici: Direktor Mevludin Subašić i serviser Senad Bajramović