Zahvaljujući uspješnom poslovanju firma BM-Company ulaže sredstva u razvoj, pa je tako ovih dana otvoren savremen prodajnji centar kraj magistralnog puta u Novom Gradu, koji sve više poprima izgled industrijske zone.

Firma BM-COMPANY d.o.o. je počela svoje poslovanje 1996. godine kao «BURE MURE» T.R. koja se vremenom razvila u lidera u trgovini okovima, metalnom robom i instalacionim materijalima. Godine 2004. prerasta u BM – COMPANY d.o.o. sa sjedištem u Živinicama. Firma, u početku, posluje sa dvije poslovne jedinice, veleprodajom i maloprodajom, a od 2008. godine u sklopu firme posluje i treća poslovna jedinica, Maloprodaja Tuzla.

Sav uspjeh u razvoju, rastu i napretku u proteklom, ali i u vremenu koje dolazi, BM – Company d.o.o. Živinice duguje svojim cijenjenim kupcima, kažu u ovoj uspješnoj firmi:

“Nakon što smo u Živinicama, preko puta Binga, imali veliku ponudu vijčane i druge robe, a koju plasiramo na tržište širom BiH, ovoga puta u gradu smo otvoriloi vlastiti prodajni market sa velikom ponudom bijele tehnike, elektro materijala, asortiman za centralno grijanje, kao što su peći na pelet, kupatilska oprema, boje i lakovi, razni alati i mašine, tako da ovdje imamo robe za svakoga”, kaže nam direktor firme Hajrudin Kotorić.

Od bijele tehnike u BM Centru kraj magistrale kupci imaju na raspolaganju veliki izbor proizvoda Beka i Gorenja, a za gotovinsko plaćanje popust iznosi 10 odsto. Postoji još mnogo razloga za posjetiti maloprodajne objekte BM-Company, a posebno nopvi BM Centar. Dio asortimana donosimo na narednim fotosima!

Novi prodajni centar BM-Company zauzima oko 800 kvadrtnih metara prostora, a stalnim širenjem i povećanjem kapaciteta dolazi i do povećanja broja zaposlenih, kojih trenutno ima preko 30 i taj broj će se i dalje povećavati./Š.G./

Vaš komentar na članak: