Boden: Ugradnja podnih obloga u SD Srebrenik

Preduzeće za promet, inženjering i usluge Centar podova GTV- Boden doo Živinice postiže zapažene rezultate, a u posljednje vrijeme sve više sportskih dvorana traži usluge ove uspješne firme.

O uspješno okončanim radovima postavljanja podnih obloga u Sportskoj dvorani u Srebreniku direktor Šemsko Dahić kaže:

“Sve sportske ekipe koje žele vrhunske rezultate traže da im ugradimo podne obloge po FIBA standardima, jer samo tako mogu nastupati u najjačim ligama, tj.premijer ligama.Tako smo i u Srebreniku nedavno završilo radove u sportskoj dvorani.To je do sada druga dvorana u Tuzlanskom kantonu koju smo radili, poslije dvorane u Banovićima, u kojoj igraju BH šampionke Ženski košarkaški klub Banovići.Naša firma je specijalizovana za takve poslove”.

Sportska dvorana u Srebreniku dobila je toliko isčekivani parket, na zadovoljstvo sportista i klubova koji se takmiče u ovoj dvorani.

Bilo bi dobro da i Gradska dvorana Živinice dobije podne obloge po FIBA standardima, pošto se ovdje svakodnevno okuplja veliki broj mladih u raznim sportskim disciplinama.

Centar podovi GTV Boden u Živinicama, na užoj lokaciji Kulića, osim pomenutog, bavi se prodajom laminata, tepiha, parketa, linoleuma i ostalih podnih obloga./Š.G./