DIR Computers d.o.o. na novoj lokaciji kraj TC Aden

Poznata živinička firma za plasman kompjuterske i prateće opreme DIR Computers d.o.o.od danas se nalazi na novoj lokaciji, u Ulici Pašage Gogića br.2, odmah do Tržnog centra ADEN. Ranije se prodavnica DIR Computers d.o.o. nalazila preko puta Opštinskog suda Živinice.

Braća Dino i Rizah Đulović svakodnevnim aktivnostima nastoje poboljšati ponudu raznih kompjutera i opreme, a na novoj lokaciji kraj Gradske tržnice i TC ADEN očekuju još bolju posjetu.

Osim postojeće ponude, na raspolaganju kupcima nalazi se i niz manjih kućanskih aparata, o čemu vlasnik Rizah Đulović kaže:

“Kupcima i našim sugrađanima dobro je poznato šta ovdje kod nas mogu nabaviti po veoma povoljnim cijenama, ali da ponovim: računari, laptopi, mobiteli, tableti, mrežne opreme i periferije, zatim TV i radio uređaji.I dalje nudimo najkvalitetnije servisiranje mobilnih telefona, laptopa i računara. Pored dosadašnje ponude novina je veliki izbor malih kućanskih aparata, kao što su mikseri, pegle, fenovi, ventilatori i sl”, ističe  Đulović.

Radno vrijeme DIR Computers d.o.o. u Ulici Pašage Gogića br.2 kraj Tržnog centra ADEN je svaki dan osim nedjelje i praznika, od 8 do 18 sati. Kontakt telefon:063 642-000 i 063 004-148./Š.G./