Ovih dana, kada se približava Nova godina, u domaćinstvima ulažu velike napore na uređenju stambenih površina, kako bi boravak u stanu ili kući bio ugodniji i sa higijenske strane čistiji pred veliki praznik. Među važnije pospremanje ubraja se i čišćenje tepiha i drugih tapaciranih površina, kojih u našim domovima ne manjka, ali takođe i automibilima, kao i drugim prevoznim sredstvima koja uvijek trebaju biti”uglancana”.

Na usluzi za takve poslove na raspolaganju nam je firma “Dubinsko čišćenje”, specijalizovana je za dubinsko usisavanje, pranje i ispiranje svih vrsta tepiha, kao i tapaciranih površina na namještaju ili prevoznim sredstvima. Šire o mogućnostima pružanja kvalitetnih usluga priča nam Emir Mujanović:

“Posjedujemo vrhunske uređaju i kvalitetnu stručnu obuku, tako da stojimo na raspolaganju svima koji imaju potebu da im se na kvalitetan način očisti tepih ili neka druga tapacirana površina na namještaju. Dolazimo po pozivu na telefon broj 061 966-613.

Cijena usuga po kvadratnom metru iznosi svega 1 KM. Dakle, osim tepiha, dubinsko čišćenje obavljamo na tapaciranom namještaju, kao što su ugaone garniture, trosjedi, dvosjedi, fotelje i druge slične površine, po umjerenim cijenama. Takođe, dubinsko usisavanje i čišćenje obavljamo u automobilima, kamionskim kabinama, autobusnim sjedištima, tako da smo lepezu usluga proširili na sve tapacirane površine”, ističe Mujanović.

Eto dobre preporuke da se za pomoć obratite na navedeni broj telefona i Vaš dom će dobiti novi sjaj, upravo onakav kakav nam je potreban na razmeđu dviju godina!/Š.G./

Vaš komentar na članak: