svadba

Teška ekonomska kriza, gašenje velikih firmi i sve manje radnih mjesta primorava mnoge da se snalaze kako znaju i umiju da bi sebi obezbijedili egzistenciju. I Suad Zukić je krenuo tim putem sa grupom svojih drugova i kao odgovor na recesije krenuo je u uslužni biznis, a evo o čemu se radi:

“organizovali smo visoko profesionalni rad konobara, kuhara, kao i ostalog osoblje koje je spremno na zahtjev građana ili da kažem mušterija, dostaviti ili doći na kućnu  adresu, spremiti  ručak, večeru ili pripremiti i organizovati sve vrste objeda i veselja, kao i usluga na njima.

Organizujemo sve od pripreme za svadbu  do same svadbe sa svime što treba od hrane, pića, pripreme objekta, savjeta u vezi raznih potreba, nudimo i usluge snimanja i svega što jedno veselje treba da ima. Jednom riječju radimo sve, na domaćinu je samo da se veseli i dobro  provode, sve ostalo je naša briga”.

Domišljatost naših  vrijednih sugrađana, koji se tako bori da prežive u ovoj krizi ima uspjeha u svom radu i nailazi na podršku.

“Imali smo  dosta posla u vrijeme ramazana, kada smo pozivani da organizujemo iftare. Što se tiče organizacije svadbi to realizujemo u saradnji sa vlasnicima većih ugostteljskih  objekata, tako da se nalazimo u cijeni i svako radi svoj posao. Polagano čekamo ljeto kada će biti više svadbi i planiranja tih manifestacija, pa ćemo imati više posla, a dobro je da i građani znaju da tako nešto postoji u Živinicama, da im olakšamo brigu oko organizovanja svadbi i drugih manifestacija. Dakle, radimo sve što treba za svadbu, kao i  niz propratnih sadržaja- od butika vjenčanica, preko ljudi koji rade ukrase i opremu za svadbe do iznajmljivanja šatora”.

Za sve one koji imaju potebu za uslugama kakve smo naprijed naveli, bilo da se radi o pojedinačnim potrebama pripreme jela u kući ili stanu domaćinstva, ili svadbene i druge manifestacije, najbolje je okrenuti broj Suada Zukića 061 331-449 i svi problemi su riješeni./Š.G./
Na slici: Spremni konobari-sigurna usluga

Vaš komentar na članak: