Kompanija EuroExpress brza pošta izlazeći u susret zahtjevima kupaca i tržišta kreirala je “EE pak” uslugu pakovanja pošiljki sa ciljem dodatne zaštite sadržaja paketa.

„Nastojeći da svojim sadašnjim i budućim klijentima ponudimo najkvalitetniju uslugu kreirali smo EuroExpress pakovanja koja obezbjeđuju dodatnu sigurnost sadržaju pošiljke čime dostižemo viši nivo zaštite od mogućih oštećenja u prenosu”, navela je Rozita Tomić, izvršna direktorica EuroExpress-a brze pošte.

Ona je dodala da je odgovarajuće pakovanje ključno u osiguranju sadržaja pošiljke. „Zato je naš moto promocije EuroExpress pak-a „Spakuj, pošalji i ne brini!“, istakla je Tomić.

Da bi svim svojim korisnicima mogli garantovati što veću bezbjednost paketa i da bi umanjili mogućnost oštećenja kompanija EuroExpress od danas nudi uslugu “EE pakovanja” u tvrdim i visokokvalitenim kutijama izrađenim u šest dimenzija, punjene vazdušnom pucketavom folijom I predviđene za pošiljke različitih težina i veličina.

EE pak namijenjen je za slanje pošiljaka poput mobilnih telefona, tableta, laptopa i drugih roba koje svojim dimezijama odgovaraju veličinama: S (180x50x120mm), M (250x50x180mm), L (350x66x250mm) i XL (425x66x330mm). Za slanje težih pošiljaka na raspolaganju su EuroExpress kutije do 10 i do 25 kg.

Informacije o EuroExpress pak usluzi mogu se dobiti direktno od kurira prilikom slanja pošiljki ili pozivom na 0800 51 100 Call centar EuroExpress-a./Senka Ćopić/

Vaš komentar na članak: