Glorius home Maline: Širok izbor kvalitetnih zavjesa

Glorious Home d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom zebra, rolo i trakastih zavjesa, kao i mogih drugih sistema za zaštitu od sunca. Kompanija je nastala kao proizvod dvadesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji sistema zaštite od sunca i za veoma kratko vrijeme našla se u samom vrhu u ovoj branši.O radu firme direktor Sedin Muratović kaže:

“Ono što izdvaja našu kompaniju je izuzetno mlad i stručan kadar koji sa nekoliko iskusnih radnika čini savršen spoj mladosti i iskustva, kao i najkvalitetniji repromaterijali koji se mogu naći na evropskom tržištu. Potvrda kvaliteta naših proizvoda je i grancija na naše aluminiumske komponente i mehanizme u trajanju od 5 godina.Zavjese sa logom naše kompanije zastupljene su širom Bosne i Hercegovine, kao i u skoro svim zemljama Evropske unije”.

U razgovoru sa direktorom kompanije gospodinom Sedinom Muratovićem uvjerili smo se da se radi o prespektivnoj kompaniji koja iz mjeseca u mjesec izrasta u lidera kada je u pitanju proizvodnja zebra zavjesa.

Uspješni poslovni rezultati u 2017.godini

Gospodin Muratović je izjavio da je kompanija u 2017.godini poslovala sa izuzetnim uspjehom i da su kupci u Bosni i Hercegovini prepoznali kvlalitet, kako proizvoda, tako i usluge koja je na vrhunskom nivou .

“S ponosom možemo reći da u ponudi imamo preko 150 proizvoda i da prednjačimo kad je u pitanju šarolikost ponude. Cilj nam je da u ovoj godini stavimo akcenat na inostrana tržišta i s tim u vezi prije nekoliko dana bili smo na sajmu u Njemačkom gradu Štutgartu.Poseban akcenat u kompaniji usmjeren je na naše uposlenike koji se u našoj kompaniji svakodnevno usavršavaju. Naša firma Glorious home će u narednom periodu raditi na proširenju asortimana, kao i na zapošljavanju dodatnih radnika”, rekao je Muratović.

Da bi se potencijalni kupci i korisnici usluga ove uspješne firme uvjere u kvalitet proizvoda, obavezno treba da posjete prodajni salon u obližnjoj industrijskoj zoni Maline, gdje na jednom mjestu mogu pogledati proizvode i dobiti druge važne informacije./J.B./