Iza nas je još jedna uspješna godina Preduzeća za promet, inženjering i usluge GTV- Boden doo Živinice, koja je postigla zapažene rezultate. Riječ je o trgovinskoj radnji koja se nalazi u Dubravskoj ulici-stotinjak metara od raskrsnice Kulići. Direktor firme GTV-Boden Šemsudin Dahić ističe široku lepezu kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama i uslovima kupovine:

“Firma GTV-Boden postigla je pozitivne poslove rezultate u protekloj godini, a osnovna djelatnost je ugradnja podnih obloga svih vrsta. GTV-BODEN je prodavnica podova koja vam pruža veliki izbor Tarkett proizvoda i inovativne usluge za sve tipove prostora: kancelarije, sportske prostore, stambene prostore, obrazovne i zdravstvene ustanove…Nalazimo se na povoljnoj lokaciji kod raskrsnice Kulići, gdje u prodajnom objektu imamo specijaliziranu trgovinu za prodaju svih vrsta laminata, parketa i PVC podova, odnosno linoleuma. Cijene laminata kreću već od 7,90 KM po kvadratnom metru, linoleum i tepisoni od 6 KM itd.”, kaže Dahić.

Trgovinska radnja GTV-Boden otvorena je svakim radnim danom od 8 do 17 sati.Više informacija može se dobiti na tel/fax: 035 773-001, GSM: 061 779-546, ili e-mail: gtv.boden@bih.net.ba/Š.G./

Vaš komentar na članak: