href="http://www.zivinice.ba/wp-content/uploads/2016/10/a-a.bmp">

Preduzeće za promet, inženjering i usluge GTV- Boden doo Živinice i tokom tekuće poslovne godine postiže zapažene rezultate. Firma se stalno širi, pa je rezultat takve poslovne politike i otvaranje trgovinske radnje u Živinicama, koja se nalazi u Dubravskoj ulici-stotinjak metara od raskrsnice Kulići. Direktor firme GTV-Boden Živinice Šemsudin Dahić ističe široku lepezu kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama i uslovima kupovine:

“Osnovna djelatnost firme je prodaja i ugradnja podnih obloga svih vrsta. Posebna pogodnost je što mi vršimo i ugradnju laminata, kao i drugih podnih obloga, te je pogodnost i u tome što se nalazimo na povoljnoj lokaciji kod raskrsnice Kulići. Uspjeh poboljšavamo iz godine u godinu, zahvaljujuci širokoj lepezi svih vrsta laminata, parketa i PVC podova, odnosno linoleuma, kao i povoljnim cijenama”, kaže Dahić.

Trgovinska radnja GTV-Boden u Živinicama otvorena je svakim radnim danom od 8 do 17 sati.Više informacija može se dobiti na tel/fax: 035 773-001, GSM: 061 779-546, ili e-mail: gtv.boden@bih.net.ba/Š.G./

Vaš komentar na članak: