IM Semić: Otvorena nova prodavnica mesa u HM Aden

Danas je u hipremartketu ADEN otvorena nova poslovnica za prodaju mesa i mesnih prerađevina poznate firme IM Semić iz Visokog.Otvorenjem ove poslovnice stanovnicima Živinica je na raspolaganju širok asortiman domaćeg mesa i drugih proizvoda od mesa.

Odmah nakon otvaranja nove poslovnice u Adenu pojavili su se i prvi kupci, koji su imali na raspolaganju
kvalitetne proizvode, te ni pazar nije izostao. Otvaranje nove poslovnice popraćeno je i roštiljijadom, tako da su građani mogli odmah i degustrirati ono što je u ponudi IM Semić.

Evo kako su građani reagovali poslije otvaranja poslovnice Semić u Adenu:

“Nisam imao namjeru danas kupovati meso, ali kada sam vidio kakav je kvalitet u pitanju rado sam odabrao ono čemu nisam mogao odoliti i pao je prvi pazar, tako da ću ovdje uvijek kupovati meso”, rekao nam je Mišt Tadić.

Hasan Selimović je takođe zadovoljan nakon prve posjete:

“Baš je dobro da u gradu imamo tako bogatu ponudu kvalitetnog mesa, uz prigodne cijene, koje ne odskaču od onih na kakve smo navikili”.

U poslovnice IM Semić Živinice na raspolaganju kupcima je desetine vrsta proizvoda iz vlastite proizvodnje firme, svježe meso i raznovrsni suhomesnati proizvodi, kao što su suho meso, kullen, bosanski sudžuk…

Industrija mesa Semić izgradila je svoj imidž u Bosni i Hercegovini i šire, te postala veoma prepoznatljiva po izuzetnom kvalitetu proizvoda koje nude građanima širom naše zemlje, a od danas i Živinicama, u vlastitoj poslovnici u Adenu.