Inter-Plast: Nova proizvodna hala sa opremom

Inter-Plast je uspješno okončao i dovršio proizvodnu halu, čime su stvoreni uslovi za dalje povećanje proizovdnje.Nalozi stižu svakodnevno, pa u firmi ističu zadovoljstvo što mogu udovoljiti potrebama tržišta.

“Firma je specijalizovana za proizvodnju i ugradnju ALU i PVC stolarije po evropskim standardima, kao i svih vrsta ograda i kapija, za što posjedujemo potrebne certifikate. Naša firma se odlikuje vrhunskim kvalitetom, modernim dizajnom, te brzom i kvalitetnom isporukom.Prednost naših proizvoda je kvalitet, dugotrajnost i širok spektar izbora”, ističe direktor Inter-Plasta Esad Brčaninović.

Osnivač firme Inter-Plast Sead Brčaninović kaže daza sada ispunjavaju potražnju za proizvodima firme, jer je u pitanju izvrstan kvalitet odrađenog posla:

“Naloga za proizvodnju stiže sve više, pa ćemo, nastavili se ovako, povećati broj zaposlenih i vremenom proširiti kapacitet s novom opremom i mašinama. U okviru ove firme imamo još jednu obiteljsku firmu Autoprevoz ESSO Živinice, koja se bavi isključivo prevozom unutar BiH i raspolažemo sa pet voznih jedinica”.

Zahvaljujući proširenju kapaciteta firma je povećala proizvodnju za potrebe tržišta BiH, a takođe i značajan dio se izvozi.

Djelatnost firme je proizvodimo vrata, prozore, balkonske i dvorišne ograde, ograde od inoksa, zatvaranje terasa, hala, mont metalnih hala, kioska, rade se garažna sekciona vrata, a takođe i roletne sa PVC i ALU kutijom. Profil PVC je od poznate mnjemačke firme INOUTIC-DESEUNINCK sa sjedištem u Bogenu, dok se aluminijski profili nabavljaju od Feala iz Širokog Brijega./Š.G./

Firmu Inter-Plast nalazi se na adresi: Novi Grad 47-A Živinice-možete je kontaktirati za više informacija na tel: 035 330-313 i fax 035 330-312
GSM: 063 396-570 ili 062 348-443
E-mail: interplast.zivinice@gmail.com