Iverex Komerc: Bogat izbor namještaja i opreme za domaćinstvo

Iverex Komerc je naša poznata firma za proizvodnju i promet namještaja sa vlastitom infrastrukturom, odnosno proizvodnom halom veličine 1500 m² i salonom namještaja i opreme za domaćinstva.

Iverex Komerc je prepoznatljiv po proizvodnji pločastog namještaja, tj. kuhinja, ormara, plakara, dječijih soba, dnevnih boravaka, predsoblja i uredskog namještaj, a sve to može se naći na jednom mejstu-u salonu namještaja kraj magistrale u Novom gradu.

“Sve ove godine na tržištu smo prepoznati kao izuzetno pouzdan partner u cilju pružanja kvalitetnog proizvoda krajnjem kupcu. Već druga decenija postojanja, bogato iskustvo, kvalitet i zavidan dizajn svrstali su Iverex u sam vrh vodećih firmi za proizvodnju namještaja. Naš menadžment pomno prati i uspješno primjenjuje najnovija svjetska dostignuća u proizvodnji pločastog namještaja, uz uobičajenu upotrebu najkvalitetnijih repromaterijala”, kažu nam u ovoj poznatoj i uspješnoj firmi.

U salonu namještaja Iverex Komerc nudi sve što je potrebno domaćinstvu, počev od bijele tehnike, peći na čvrsto gorivo, do svih ostalih potrebština.Isplati se ovih dana navratiti u salon namještaja, jer kupce čeka niz iznenađenja, među kojima i popust na određene proizvode.