Kompanija Klik spada među prve živiničke firme sa ciljem pružanja usluga iz oblasti digitalnog marketinga te grafičkog dizajna. U proteklom periodu obim poslovanja se povećao prvenstveno zbog kvaliteta usluga koje pružaju i shodno tome ukazala se potreba za proširenjem vlastitih kapaciteta, a samim tim i promjena lokacije. Stoga, Klik obavještava sve zainteresovane da je odskora nova lokacija PO Bulevar prvi sprat do Islamskog centra Živinice.

Važno je napomenuti da Klik, osim što posluje sa pojedincima, veliki dio svog poslovanja obavlja sa drugim kompmanijama i firmama, što dodatno utiče na njihov razvoj. Od usluga dizajna i izrade web stranica pa sve do online marketinga na društvenim mrežama dio je spektra aktivnosti kojima se bavi Klik.

Njihovi poslovni partneri na području naše općine su poznati živinički kolektivi i firme među kojima su najznačajniji mljekara Noćko, Kakeš, Čađo prevoz, Yavuz, Algoritam ing, Optike centar, Vatrozaštita, RK Konjuh, KBS Seiken, MIZ Živinice i drugi. Također, njihov rad su prepoznali i klijenti koji ne djeluju u našoj opčini, između ostalih i Gradske apoteke Zenica, Apartmani KRK, Bevanda apartmani Mostar, Vatroservis Sarajevo, PMG Gradačac, Medžlis Kladanj Vlasenica i Srebrenice, ŽOK Srebrenica, Prosvjetitelj Muallim i drugi.

Stoga, Kada naredni put krenete u kreiranje svog biznis plana ili izrazite želju za proširenjem svoga poslovanja znajte da vas samo Klik dijeli od uspjeha./S.Jagodić/

Vaš komentar na članak: