Limes online vama na usluzi

Limes je poznata firma po proizvodnji i preradi ljekovitog bilja.Zahvaljujući tome, Limesova paleta proizvoda postaje sve bogatija, broj novih proizvoda se povećava iz godine u godinu i dolazi do širenja mreže naših potrošača. Uporan rad i visok kvalitet proizvoda donose uspjeh.

Danas, Limes je postao brend, širokih razmjera, a proizvodi su već poznati u Evropi, Kanadi, Americi i Australiji. Prodaja se obavlja isključivo putem mrežnog marketinga, a od skoro mogućnost postoji i za poduzetne osobe iz Živinica. Osim u Srbiji, Kompanija uspješno posluje godinama unazad i preko svojih sestrinski firmi na prostorima Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, Kosova, Albanije, Hrvatske i Slovenije.

Naročito smo ponosni na to što su naši proizvodi pomogli velikom broju potrošača koji su uspjeli da korišćenjem nekih od proizvoda riješe određene zdravstvene probleme.

Danas, Limes ima široku lepezu proizvoda, tačnije, preko šezdeset vrsta različitih proizvoda za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu. Svi proizvodi su biorazgradivi, bez alkalija i fosfata, a ujedno su i energetski štedljivi. U svakom od proizvoda je sadržana kombinacija ekstrakata ljekovitog bilja: nevena, bosiljka, kantariona, kamilice, lipe, žalfije, koprive, hajdučke trave, bršljena…

Prema riječima Amre Bektaš postoji mogućnost online narudžbi uz veoma brzu dostavu.

“Diskont je u Bjeljini odakle dobivamo robu, tako da putem kontakt telefona ovdje u prilogu svi koji žele kvalitetne biljne proizvode mogu me kontaktirati”,ističe Amra Bektaš.