Tokom prošle godine firma Mamić, koja je specijalizovana za prodaju širokog asortimana kvalitetnih tepiha, presvlaka za sećije, te laminata i drugih kućnih potreba, postigla je pozitivne poslovne rezultate. Svakako, to se ponavlja iz godine u godinu pa se poslovi stalno šire na području Živinica, Banovića i Tuzlanskog kantona.

Postignuti rezultati krunisani su proteklih mjeseci od strane proizvođača tepiha, koji su u svoj proizvodni program uvrstili robnu marku “Mamić-za ljepši dom”.Značajno je još pomenuti da će tokom ove godine firma Mamić dovršiti novi prodajni objekat u Industrijskoj zoni Maline, o čemu više saznajemo od vlasnika firme Nusreta Mamića:

“Od porodične tradicije bavljenja ovim poslom uspjeli smo prije deset godina osnovati firmu Mamić d.o.o, tako da smo se ozbiljnije počeli baviti prometom tepiha, laminata i drugih kućnih potreba. Brend “Mamić -za ljepši dom” je postao prepoznatljiv za naše kupce, čime se ponosimo. Kruna našeg uspješnog rada je gradnja poslovne hale u Malinama, na porstoru od 1600 kvadratnih metara. Objekat će biti završen tokom ove godine, čime će građani Živinica i širih prostora imati još bogatiji asortiman roba naše ponude. Posebno kupcima nudimo tepihe iz asortimana uvoza “Mamić – za ljepši dom”, te više vrsta presvlaka za sećije pod istim nazivom, a u posebnoj ponudi su laminati po cijeni 6,90 KM po kvadratnom metru, dok je prva klasa već od 8,50 KM. Linoleumi su već od 4 KM po kvadratnom metru. Pozivamo naše cijenjene građane da nas posjete u objektima Živica i Banovića, bez obaveze na kupovinu”, rekao nam je vlasnik firme Nusret Mamić.

Osim prodajnog objekta kraj magistrale, preko puta Omege u Živinicama, te Banovića, podsjećamo da je izgrađen novi prodajni objekat u Novom gradu Živinice, a otvaranjem novog salona tepiha u Malinama zaokružiće se jedan uspješan period poslovnog uspjeha./Š.Gadžo/

Vaš komentar na članak: