Mesnica ADO u Živinicama i tokom ovog vikenda ima u ponudi najkvalitetnije vrsta svježeg i suhog mesa, te raznih vrsta sireva. Vikend je, a tu je i veliki blagdan Uskrs-kada trpeze trebaju biti bogate kvalitetnim vrstama jela od raznih vrsta mesa.

Mesnica ADO se nalazi u Ulici Alije Izetbegovića, odmah do marketa ADEN.Osim već pomenutog ima široki spektar svakodnevnih potreba u ishrani, kao:

– tradicionalne suhomesnate proizvode (suho meso i sudžuka) u rinfuznom i vakum pakovanju,
– polutrajne proizvode (kobasice, hrenovke i salame),
– oblikovane proizvode (ćevapi, faširano meso, sudžukice i pljeskavice).
– u Mesnica Ado možete da poručite po vašoj želji rolovanu teletinu sa filom suho meso, trapist sir, sampinjonima ili bez fila.

Koristeći najmoderniju tehnologiju i tradicionalne recepture IM ”Semić” kreira prepoznatljive proizvode koji zadovoljavaju potrebe i najprobirljivijih kupaca, pa je utoliko važnije da sugrađani znaju da u Mesnici ADO mogu biti usluženi najklvalitetnijim vrstama mesa i mesnih prerađevina.

Današnja ponuda Mesnica Ado Živinice je slijedeća: juneća rebra 1kg 6.5 km, parizer 350 g 1 km, trapist sir 1 kg 7.5 km, a na vama je da iskoristite akcijske cijene za vaše potrebe za Uskršne blagdane.

Vaš komentar na članak: