Mesnica ADO u Živinicama djeluje punih 23 godine i za taj period je prepoznata po kvalitetu raznih vrsta svježeg i suhog mesa, te raznih vrsta sireva. Vikend je, a odmah potom i 8.mart-kada trpeze trebaju biti bogate kvalitetnim vrstama jela od raznih vrsta mesa. Kakva je ovih dana ponuda više saznajemo od vlasnika mesnice Šefke Kamberovića:

“Mi smo dugogoodišni poslovni saradnici sa vodećim proizvođačima mesa i mesnih prerađevina, a to su Semić iz Visokog i Madi iz Tešnja.Svako dva dana dobijemo svježe meso, počev od teletine, junetine, komplet pileći program, te suhomesnati proizvodi. Osim pomenutog imamo i domaći livanjski sir trapist. Bitno je istaći da obje fimre s kojima sarađujemo imaju potrebne certifikate Halal i Hacap. Nabavili smo veće količine mesa nego obično pošto su pred nama, reklo bi se, produženi vikend zbog nama dragog praznika 8.marta, kada ne smije ništa nedostajati”.

Mesnica ADO se nalazi u Ulici Alije Izetbegovića, odmah do marketa ADEN. Za taj dugi period stečeno je veliko povjerenje kupaca. Osim već pomenutog ima široki spektar svakodnevnih potreba u ishrani, kao:

– tradicionalne suhomesnate proizvode (suho meso i sudžuka) u rinfuznom i vakum pakovanju,
– polutrajne proizvode (kobasice, hrenovke i salame),
– oblikovane proizvode (ćevapi, faširano meso, sudžukice i pljeskavice).
– u Mesnica Ado možete da poručite po vašoj želji rolovanu teletinu sa filom suho meso, trapist sir, sampinjonima ili bez fila.

Koristeći najmoderniju tehnologiju i tradicionalne recepture IM ”Semić” kreira prepoznatljive proizvode koji zadovoljavaju potrebe i najprobirljivijih kupaca, pa je utoliko važnije da sugrađani znaju da u Mesnici ADO mogu biti usluženi najklvalitetnijim vrstama mesa i mesnih prerađevina./Š.G./

Vaš komentar na članak: