Približava se vikend pa je prilika pripremiti se za nadolazeće dane, kada obično idemo na izlete, vikendice i lijep provod u prirodi. Svakako, to je najboje uz roštilj, a Mesnica ADO u Živinicama ima u ponudi najkvalitetnije vrsta svježeg i suhog mesa.

To nam potvrđuje i sugrađanin Vinko Perić, kojeg smo zatekli nedavno kraj roštilja i vikendice u Priluku kraj jezera Modrac:

“Ovo je pravi izbor i kupiti meso kod “Ade”, uvijek je svježe, veliki je izbor i tu se može odabrati sve što je potrebno za roštilj i dobro društvo. Zato preporučujem svima da prije polaska u prirodu obavezno svrate u Mesnicu Ado”.

Vlasnik Mesnice Ado Šefko Kamberović ističe da osim kvalitetnog mesa i mesnih prerađevina poznatih firmi Semić i Madi, imaju i razne vrste sira.

Mesnica ADO se nalazi u Ulici Alije Izetbegovića, odmah do marketa ADEN.Osim već pomenutog ima široki spektar svakodnevnih potreba u ishrani, kao:

– tradicionalne suhomesnate proizvode (suho meso i sudžuka) u rinfuznom i vakum pakovanju,
– polutrajne proizvode (kobasice, hrenovke i salame),
– oblikovane proizvode (ćevapi, faširano meso, sudžukice i pljeskavice).
– u Mesnica Ado možete da poručite po vašoj želji rolovanu teletinu sa filom suho meso, trapist sir, sampinjonima ili bez fila.

Koristeći najmoderniju tehnologiju i tradicionalne recepture, IM ”Semić” kreira prepoznatljive proizvode koji zadovoljavaju potrebe i najprobirljivijih kupaca, pa je utoliko važnije da sugrađani znaju da u Mesnici ADO mogu biti usluženi najklvalitetnijim vrstama mesa i mesnih prerađevina.

Vaš komentar na članak: