Kada želimo kupiti mobilni telefon najbolje je pronaći trgovinu koja ima veliku ponudu, kako bi mogli odabrati ono što želimo, ili ono spram džepa. Upravo takve mogućnosti pruža Mobi Shop MOBIH, koji se nalazi kraj Gradske tržnice.

Ovdje raspolažu sa bogatim izborom najnovijih telefona i prateće opreme, o čemu vlasnik Senad Beluli kaže:

“Počeli smo prije 12 godina i za taj period, prvenstveno poštenim i kvalitetnim radom, stekli smo povjerenje kupaca, tako da imamo stalne mušterije, ali i sve više novih. U ponudi uvijek imamo najnovije pametne telefone i prateću opremu, sa puno više softverskih mogućnosti, nego što je bilo ranije. Pratimo modernu tehnologiju i nastojimo potencijalnim kupcima pružiti priliku da odaberu najkvalitetniji uređaj.Kod nas obavljamo i kvalitetno servisiranje i popravku uređaja, čime nastojimo produžiti vijek trajanja mobitela”.

Prodavnica Mobi Shop MOBIH ima u ponudi najsavremenije mobilne uređaje vodećih proizvođača u svijetu, a tu se još može kupiti i prateća oprema, kao što su slušalice, zvučnici, smart satovi, baterije, auto punjači, staklene folije, stikovi, ultra dopune, selfi štapovi, te dronovi i druga oprema.

Uz širok izbor mobilnih aparata Mobi Shop MOBIH uspješno obavlja servisiranje i dekodiranje uređaja.Sve to razlog je više zašto posjetiti Mobi Shop MOBIH i odabrati ono najbolje!/Š.G./

Više informacija možete dobiti na telefon: 062 006-007

Vaš komentar na članak: