Na bazarnom danu ugodnije s Merak kafom

Ovih dana na Gradskom bulevaru je veoma živo, a razlog je u tome što su organizovani bazarni dani, a sve u okviru manifestacije Dani dijaspore.Među nekoliko lokacija na kojima je izložena raznovrsna ponuda, uglavnom djelo domaćih ruku ovog podneblja, upoznajemo i kafu Merak, koju posjetioci mogu besplatno konzumirati svaki dan.

Poslovođa Nijaz Noćajević nam kaže kako su posjete solidne i da se kafa prodaje po popularnim cijenama:

“Naša kafa Merak je poznata među sugrađanima jer se prodaje u Adenu, Bingu i još nekim marketima.Naš pogled nastoji kvalitetom i prihvatljivim cijenama osvojiti tržište i u tome ima mnogo uspjeha. Podsjećam da su pakovanja kafe od 500 gr. i 200 gr, dok je pržena kafa upakovana u 500 grama, tj. pola kilograma. Takođe nudimo i pakovanje šećera po pola kilograma, po veoma prihvatljivim cijenama”.

Značajno je još istaći da Privredno društvo Naš pogled zapošljava osobe sa invaliditetom, koje na taj način zarađuju sredstva za život, na čemu su zahvalni svim kupcima koji su u kafi Merak prepoznali kvalitet, bez kojeg ne treba započinjati novi dan!Zato, posjetite bazar na Gradskom bulevaru, koji će raditi do 14 sati svaki dan sve do 31.decembra./Š.G./