„LAFAT KOMERC doo Kalesija“ će već tradicionalno treći puta, 26 i 27. 08. 2016. u Kalesiji održati promociju prednosti korištenja obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, odnosno upotrebe kotlova i kamina na pelet, solarnih kolektora i kombinacije ova dva sistema, kao i načina i prednosti utopljavanja objekata toplotnom izolacijom, pod nazivom „Dani energetske efikasnosti 2016“.

Na platou ispred maloprodajnog objekta u Kalesiji, posjetioci će imati priliku vidjeti izložene sisteme za zagrijavanje objekata kotlovima i kaminima na pelet STILMETAL, te dobiti sve potrebne tehničke informacije od našeg osoblja. Također, pored ovih sistema, biće predstavljeni i sistemi za toplotnu izolaciju i utopljavanje objekata također domaćeg proizvođača „TERRASIT INSULATION“.

Pozivamo sve zaintersovane da nas posjete na platou našeg maloprodajnog objekta u Kalesiji koji se nalazi pored magistralnog puta Tuzla – Zvornik, na izlazu iz Kalesije i uvjere se u prednosti upotrebe energetski efikasnih rješenja, LAFAT KOMERC Kalesija, 26 i 27. 2016. sa početkom u 11 sati.

Za sve posjetioce i potencijalne kupce pripremili smo prigodne poklone i iznenađenja.

Dobrodošli!

Vaš komentar na članak: