Privredno društvo “Naš pogled” u svom sastavu ima tri organizacione jedine, a to su Salon fizioterapeutskih usliga, Restoran Oko i “Bosanski merak”, koja se bavi proizvodnjom kafe i šećera kocke.Zahvaljujući kvalitetu kafe, na tržištu je velika potražnja, o čemu više saznajemo od poslovođe Nijaza Noćajevića:

“Uglavnom kafu i šećer kocku plasiramo na tržište Živinica i Kalesije, do skoro je to bilo samo u manjim prodavnicama, potom u marketima Piemonte, a od 9.februara smo uspostavili saradnju sa našim poznatim gradskim hipermarketom ADEN, kraj glavne pijace u Živinicama. ADEN je postao naš značajan partner, jer je u dva navrata, za kratko vrijeme, naručio velike količine kafe. Drago nam je da su kupci prepoznali kvalitet i da sve više kupuju pravu kafa, kakvu mi proizvodimo”.

U vlastitom Restoranu Oko pružaju kvalitetne usluge, tako da se ovdje priprema hrana i za korisnike pacijente dijalize JZU Doma zdravlja Živinice.

Salon fizioterapeutskih usluga takođe iz dana u dan povećava broj korisnika u svojim saunama, koja sve više privlači mlade, kao i salonu za kvarcanje, gdje se može brzo nabaciti željena boja kože. Fizioterapeutske uslige još obuhvataju masaže, korištenje fitnes kluba, termo i krio terapije, te saniranje povreda sportista i prevencija.

Prema riječima Noćajevića prodaja kafe i šećera kocke tokom ove godine će se proširiti na markete Tuzlanskog kantona, pa i šire, čime će se stvoriti uslovi za dalje zapošljavnje nove radne snage!/Š.G./

Vaš komentar na članak: