Naš pogled: Kafa Merak sve traženija

Kafa Merak sve više postaje prepoznatljiva među poklonicima ovog kvalitetnog i nezaobilaznog toplog napitka. Već smo pisali da Privredno društvo “Naš pogled” Živinice, uz ostale aktivnosti ima i organizacionu jedinicu “Bosanski merak”, koja se bavi proizvodnjom kafe i šećera kocke.

“Nedavno je “Naš pogled” proširio ponudu naših proizvoda sa apsolutno prihvatljivim cijenama.Na tržištu su sve traženiji naši proizvodi-sirova i pržena kafa, te šećer kocka.Važno je istaći da u marketima Adena imamo sve veću potražnju i kupci su zadovoljni kvalitetom. Osim u Živinicma naše tržište je i susjedna općina Kalesija, a uskoro idemo i na druga područja Tuzlanskog kantona”, kaže nam poslovođa Nijaz Noćajević.

Evo još rezultata u radu Privrednog društva “Naš pogled”: u vlastitom restoranu Oko pružaju kvalitetne usluge, tako da se ovdje priprema hrana i za korisnike pacijente dijalize JZU Doma zdravlja Živinice.

Salon fizioterapeutskih usluga takođe iz dana u dan povećava broj korisnika u svojim saunama, koja sve više privlači mlade, kao i salonu za kvarcanje, gdje se može brzo nabaciti željena boja kože. Fizioterapeutske uslige još obuhvataju masaže, korištenje fitnes kluba, termo i krio terapije, te saniranje povreda sportista i prevencija.