Naš pogled: Merak stigao i u Bingo

Više puta do sada smo pisali o Privrednom društvu Naš pogled, koje u svom sastavu ima proizvodni pogon kafu Merak, sa pratećim proizvodima.Nakon što je postignut sporazum o prodaji kafe Merak u našem poznatom gradskom marketu Aden i Pijemonteu, ovih dana Merak možete kupiti i u marketima Binga, o čemu direktor Jasmin Jašarević kaže:

“Mada su u početku mnogi sumnjali u naše namjere, ipak se ispostavilo da smo u pravu i sada nam mnogi pružaju ruku. Kafa Merak postala je prepoznatljiva za istinske ljubitelje ovog toplog napitka, posebno u ove ramazanske dane. Očekujemo veliki promet i u Bingu, kao što je to i u Adenu, gdje imamo sve veće narudžbe”.

Naš pogled nastoji kvalitetom i prihvatljivim cijenama osvojiti tržište i u tome ima mnogo uspjeha. Poslovođa Nijaz Noćajević nam kaže šta sve možemo kupiti u našim Marketima kada je u pitanju Merak i ostali proizvodi:

“Kako smo već rekli kafu Merak i šećer naši kupci mogu nabaviti i u Bingu i to u pakovanjima kafe od 500 gr. i 200 gr., dok je pržena kafa upakovana u 500 grama, tj. pola kilograma. Takođe nudimo i pakovanje šećera po pola kilograma, po veoma prihvatljivim cijenama”.

Značajno je još istaći da Privredno društvo Naš pogled zapošljava osobe sa invaliditetom, koje na taj način zarađuju sredstva za život, na čemu su zahvalni svim kupcima koji su u kafi Merak prepoznali kvalitet, bez kojeg ne treba započinjati novi dan!/Š.G./