Poduzetnik Ivo Brakić iz Gornjih Živinica prije 14 godina osnovao je vlastitu firmu Interijeri Brakić u Karlovcu, u susjednoj Hrvatskoj. Firma se bavi završnim radovima u građevinarstvu, a iz godine u godinu poslovi se povećavaju, pa je nedavno otvorena i nova proizvodna hala. O tom događaju prenosimo pisanje Karlovačkih novina.

Uspješna karlovačka tvrtka Interijeri Brakić otvorila je u Poslovnoj zoni Logorište poslovnu zgradu s proizvodnim pogonom. Investicija je vrijedna četiri miliona kuna (oko milion KM), od čega su dva i pol milijuna vlastita sredstva, a milijun i pol je kredit. Interijeri Brakić djeluju od 2003. godine.

-Bavimo se unutarnjim uređenjem objekata i suhom gradnjom. U ovoj proizvodnoj hali izrađivat ćemo revizione otvore. Imamo 32 zaposlena djelatnika, od toga su četiri diplomirana inženjera. Radimo po cijeloj Hrvatskoj, kazao je vlasnik Ivo Brakić.

Tvrtka Interijeri Brakić radila je niz zahtjevnih projekata, a Ivo Brakić posebno ističe unutarnje uređenje Žitne kuće, te rad na uređenju studentskog kampusa u Rijeci. Trenutačno tvrtka radi na vrijednom projektu u Puli. U Karlovcu Interijeri Brakić rade na uređenju vrtića Rakovac, a od ukupne vrijednosti radova, tvrtka je donirala radova u vrijednosti pedeset tisuća kuna.

Na slici: Obitelj Brakić kraj nove proizvodne zgrade

Vaš komentar na članak: