Nova Veterinarska stanica “Paprikić”

U našem gradu, u blizini Glavne kapije Konjuha, otvorena je nova privatna Veterinarska stanica “Paprikić” d.o.o, vlasnika magistra veterinarskih nauka Nevresa Paprikića. Nova firma veterinarskih usluga osnovana je 1.aprila, a o zadacima u narednom periodu osnivač i vlasnik Nevres Paprikić kaže:

“Naš rad obavljamo u prostorijama Veterinarske stanice gdje obavljamo preventivno liječenje kućnih ljubimaca, evidencije i elektronsko vođenje poljoprivrednih gazdinstava. Po pitanju svih potrebnih dokumenata, neophodnih našim farmerima za ostvarivanje poticaja u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Veterinasrska stanica je dobro kadrovski koncipirana, tako da čini spoj mladosti i iskustva, a cilj nam je zadovoljiti sve naše klijente, kako one koji posjeduju kućne ljubimce, tako i naše farmere širom općine Živinice. Počeli smo sa tri zaposlena- dva doktora i jedan veterinarski medicinar, a u najskorije vrijeme taj broj bit će povećan za još dva zaposlenika. Sa tehnikom smo veoma dobro snabdjeveni, a uskoro  ćemo nabaviti jedan ultra zvučni aparat za pregled velikih i malih životinja, čime ćemo lakše dolaziti do dijagnoze bolesti i rješavanje zdravstvenih problema životinja, na naše zadovoljstvo i zadovoljstvo njihovih vlasnika”, ističe mr.Nevres Paprikić.

VS “Paprikić” spremna pružiti kvalitetnu uslugu u svakom trenutku

U novoj Veterinarskoj stanici “Paprikić” kažu nam kako su uvijek spremni izaći u susret pri liječenju životinja, bilo domaćih ili kućnih ljubimaca. Kontakt za pomoć se može zatražiti na tel.br: 774-774 ili mobilni: 061 134-450.

“Mi ćemo svakako nastojati odgovoriti na što kvalitetniji način, jer imamo stručno znanje i bogato iskustvo. Maksimalno smo posvećeni rješavanju problema životinja, čime indirektno pomažemo njihovim vlasnicima. Osim istaknutih brojeva telefona više informacija o našoj Veterinarskoj stanici zainteresovani mogu pronaći na našoj FB stranici, a uskoro i na web stranici, tako da ćemo maksimalno biti otvoreni za saradnju i razmjenu informacija”, rekao nam je Paprikić.

Veterinasrska stanica “Paprikić” u Živinicama obavlja sve zakonom predviđene radnje, od obilježavanja, cijepljenja, dijagnostičkih procedura do izdavanja potrebnih dokumenata za poticaje. Još pomenimo da će ovdje imati i sjeme bikova porijeklom iz Norveške, sa izuzetno mliječnim tipom krava bez rogova /možete pogledati snimku/. Svakako, ni savjeti neće izostati svima koji se obrate u VS “Paprikić” d.o.o. Živinice./Š.Gadžo/

Na slici: Vlasnik i utemeljitelj VS mr.Nevres Paprikić