Novo: POKLONSHOP Klik u centru grada

U našem gradu otvorena je prva prodavnica specijalizovana za prodaju raznih poklona, pod nazivom POKLONSHOP Klik, a nalazi se u Ulici oslobođenja broj 26, stambeno poslovna zgrada Sarajka.

“Riječ je o prodavnici gdje na jednom mjestu možete odabrati željeni poklon.U gradu imamo mnogo butika s raznovrsnom ponudom, ali samo ovdje na usluzi su pokloni za razne prilike koje poklanjamo voljenim osobama”, kaže nam osnivač radnje Semir Dudić.

U novije vrijeme, razvojem raznih tehnologija, kreiraju se originalni pokloni, o čemu naš sagovornik kaže:

“Svako vrijeme nosi nešto novo i aktuelno i mi smo tu da odmah napravimo željeni poklon.Ne idemo za tim da radimo nešto skupo, već nešto praktično, aktuelno i ujedno korisno.Tako popularne fudbalere ili neke druge uspješne sportiste možemo prilagoditi željenim osobama.U našem primjeru uradili smo majicu s likom popularnog fudbalera Salaha, ali imamo mi i svojih, kao što su Džeko, Pjanić i ostali, a sve zavisi od želje onih koji poklanjaju”.

U ponudi raznih poklona preporučujemo suvenire, privjeske, čestitke, magnete, ukrasne zidne slike gradova, satova, šolja i niz drugi predmeta.

U POKLONSHOPU Klik imaju poklone za sve prilike, a rado uvažavaju i sugestije kupaca, koje spretni dizajneri pretvore u stvarnost.Ako je po onoj narodnoj da “ruka koja daje-iznad je one koja prima”, tada nemojte oklijevati s odabirom najljepših poklona-sve na jednom mjestu-POKLONSHOP Klik Živinice.