city

Danas je na drugom spratu Trgovinskog centra Omega u Živinicama otvorena nova atraktivna radnja TR “CITY”, u kojoj posjetioci mogu odabrati razne poklone za žene ili muškarce: ženske tašne, satove, narukvice, nakit-bižuteriju vrhunskog dizajna, kaiše, naočare, te raznu kožnu galanteriju. Za muške tu su razne torbice, satovi, novčanici i  ostala galanterija za svakodnevnu upotrebu.

U izuzetnom enterijeru, nešto novo i upečatljivo u nedavno renoviranom drugom spratu Omege, koje je za kratko vrijeme postalo stjecište mladih, starijih i onih najmlađih. O novoj ponudi vlasnik TR “CITY” Emir Halilčević kaže:

“Nastojali smo obogatiti ponudu za izbor raznih poklona, s obzirom da nam dolazi uskoro Dan zaljubljenih /Valentivnoco/  i Dan žena /8.mart/, gdje smo imali na umu potrebe mladih, ali i ostale populacije u našem gradu. Radi se o velikom i kvallitetnom izboru  ženskih torbi dizajniranih po posljednjim modnim trendovima. U radnji će svakako privući pažnju i izuzetan nakit, veliki izbor broševa od raznih materijala-u  različitim oblicima i dezenu. Pored bižuterije u našem asortimanu se nalazi i program ukrasa za kosu, veliki izbor novčanika raznih dezena – od malih i jednostavnih do većih modela svih boja i veličina, kao i ručnih satova svjetski poznatih brendova. Kako je već istaknuto veliki je izbor raznih predmeta za muškarce”, objašnjava nam Halilčević.

Posebno želimo istaći dominaciju ženskih tašni u TR “CITY”, pošto je stil za svaku ženu važan, pa čak i kada je riječ o detaljima. Moderne ženske torbe, u čijoj je izradi posebna pažnja posvećena kvalitetu materijala, dizajnu i aktuelnim bojama. Ukratko,  “City” ima u ponudi  ženske tašne za  žene sa stilom i što je veoma važno – prilagođene su svačijem džepu!/Š.G./

Vaš komentar na članak: