Dobro je poznata prodavnica obuće Planika u Živinicama, a vrijedno osoblje poželjelo je zahvaliti se kupcima, sugrađanima, na podršci i kupovini obuće upravo kod njih. Dežurna u prodavnici Lejla Haličević ocjenjuje da je decembar najpovoljniji i da ima najviše mušterija, o čemu kaže:

“Ima dva razloga za najveću posjetu Planici tokom decembra, a to su niže cijene zbog popusta i naravno radi božićnih i novogodišnjih blagdana, jer svi žele da se ponove. Osim domaćih potrošača tokom decembra veliki pazar ostvarimo i sa našim sugrađanima koji rade u inostranstvu, jer je kod nas obuća jeftinija.Inače u BiH imamo oko sto prodavnica Planike, čije je sjedište u glavnom gradu”.

Jedna od onih koji su željeli da se ponove za Novu godinu je i Šejla, koju smo zatekli kako bira najljpše čizme. Želja joj je da s društvom dočeka Novu godinu i da sve bude novo, pa i čizmice. Od Lejle nadalje saznajemo da na raspolaganju kupcima uvijek ima širok izbor obuće za ljeto i zimu, kako za muške, tako i za pripadnice ljepšeg pola. Tu su svjetski poznati brendovi Bugatti, Rieker, Hӧgl Austrija, Salamandar Loyd, kao i domaći proizvodi Amika Derventa i Olip Travnik.Tu je i veliki izbor ženskih tašni i druge galanterije.

Poslovođa u prodavnici obuće Planika je Lejla Džafić, pa na kraju dvije Lejle su izrazile želju da se zahvale kupcima njihove obuće:

“Svim našim sugrađanima, a posebno kupcima obuće prodavnice Planika, čestitamo i želimo sretnu Novu godinu, da ih naša obuća dobro služi i dugo traje”!/š.G./

Vaš komentar na članak: